Látványos standok sora várja az érdeklődőket a február 8-án nyílt Travel & Caravanning nevű turisztikai szakkiállításon. Íme a nap képe!

Február 8-án szerdán nyitotta meg kapuit a Travel & Caravanning kiállítás Hamburgban. Az eseményen turisztikai cégek, utazásszervezők és egyéb, a turizmus szakághoz, valamint a lakókocsis utaztatásokhoz kapcsolódó vállalkozók képviseltetik magukat. Ezen az eseményen kaptak lencsevégre egy Costa Rica-i utazásszervezőt, amint a hirdetőtábláját ellenőrizte a kiállítás sajtóbejárása során.

A hatalmas, kivilágított táblán egy tukán madár méretes képe köszönti a közép-amerikai ország után érdeklődőket.

A trópusokon élnek

A tukánok Dél-Mexikótól Dél- és Közép-Amerikán át egészen Argentína északi részéig megtalálhatók. Leginkább a síkvidéki trópusi erdőkben élnek, de egyes hegyi fajok az Andok magaslatain honosak. Jellegzetes színek és csőrük könnyen megkülönböztethetővé teszik őket más madárféléktől. A tukánok általában párban vagy kis csoportokban élnek, utóbbin belül fizikai küzdelmek árán dominancia-hierarchiát állítanak fel.

(Borítókép: Tukán madarat ábrázoló hirdetőtábla a hamburgi Travel & Caravanning nevű turisztikai szakkiállításon. Fotó: Northfoto)