Hatalmas mérföldkő következett volna annak a fiatal lánynak az életében, akit vasárnap hajnalban Budapesten, a Harminckettesek terén lévő villamosmegállóban gázolt halálra egy ittas sofőr. A 23 éves Boglárka épp egy baráti összejövetelről tartott haza a párjához, amikor a villamosmegállóban várakozva elütötte egy 41 éves, alkohol hatása alatt álló olasz férfi.

A férfi nagy sebességgel sodródott a megállóba. Az autó váratlanul, hátulról csapódott neki a fiatal lánynak, aki ennek következtében több métert repült, mielőtt a sínekre zuhant. Bár megpróbálták újraéleszteni, Boglárka életét nem sikerült megmenteni. 

A TV2 Tények riportjából kiderült: a 23 éves lány egyetemista volt, a tanulás mellett pedig hobbiból tánciskolába járt. Új fejezet nyílt volna az életében: idén nyáron diplomázott volna le.

Vidám lány volt, nagyon szerette az életet.

Egyetemre járt Budapesten, most lett volna a diplomamunkája június-júliusban. Úgyhogy ez is elmarad...” – vallotta be megtörten a gyászoló édesapa, aki a rendőröktől értesült arról, hogy lánya meghalt.

(TV2)

(Borítókép: 4-es 6-os villamos. Fotó: TV2; Ajánlókép:  Combino villamosok állnak a József körúton, a  Harminckettesek terénél lévő megállójukban, mellettük gépjárművek haladnak el mindkét irányban. Illusztráció: MTVA/Jászai Csaba)