Döbbenetes történet kering az interneten egy menyasszonyról, aki nem mindennapi helyzetben talált rá vőlegényére az esküvőjük napján.

Georgie Mitchell esküvőszervező az Unfiltered Bride podcastban számolt be a történtekről. Mitchell egy sminkeseként dolgozó lánytól hallott az esetről, melyre a mai napig rossz szájízzel emlékszik. A sminkes állítása szerint miután befejezték a menyasszony sminkjét és az kiment a WC-re, hogy ellenőrizze a végeredményt, hihetetlen látvány fogadta: a vőlegényt éppen az anyja szoptatta. A podcast műsorvezetője először nem akarta elhinni a hallottakat, ám Mitchell megerősítette, hogy megbízható forrástól származik az információ.

@the.unfiltered.bride What would you do? #weddingdrama #weddinggoss #weddingpodcast #podcast #bridepodcast #weddinghorrors #weddingfyp #groomproblems #bridedrama ♬ original sound - the.unfiltered.bride

A menyasszony ennek ellenére hozzáment a férfihoz.

A kommentelők teljesen kiborultak a történtek hallatán, amit a TikTokon osztottak meg. Bár a podcastban nem részletezték, de minden valószínűség szerint az édesanyának nem volt teje, és csak megnyugtatásként folyamodott ehhez a tettéhez.

(New York Post)

(Borítókép: Vőlegény és menyasszony, illusztráció Fotó: Getty Images)