A holland menedzser furfangos módját választotta, hogy eltántorítsa játékosait egy hasonló zakótól.

A Liverpool vasárnap este hatalmas meglepetésre 7-0-ra legyőzte a Manchester Unitedot a Premier League 26. fordulójában. A két angol gigász összecsapása mindig kuriózum a szurkolók számára, ezúttal azonban a vártnál jóval könnyebb mérkőzésnek lehettek tanúi a nézők.

A Liverpool az első félidő végén egy gólos előnyre tett szert, azonban arra, ami a második félidőben következett, alig lehet szavakat találni. A Pool már 89 másodperc után betalált a második etapban, ezt követően pedig nem volt megállás: összesen hét gólt szereztek. A Vörös Ördögök ezzel történetük egyik legmegalázóbb vereségét szenvedték el, hiszen

még sosem kaptak ki ilyen arányban ősi riválisuktól, nem mellesleg a Premier League történetében is ez az eddigi legnagyobb vereségük. 

A vendégek vezetőedzője, Erik ten Hag egészen egyedi módon próbálta eltántorítani a csapatát attól, hogy a jövőben is részük legyen ekkora pofonban. Angol sajtóhírek szerint a United játékosainak az volt a büntetése, hogy végig kellett nézniük a mérkőzés minden gólját, majd a Liverpool-drukkerek ünneplését is. Sőt, még a hazai csapat öltözőben lévő ünneplését is levetítette ten Hag. 

A tréner azzal is szembesítette a játékosokat, hogy örülhetnek, mert nem a dühös Manchester United szurkolókkal kellett hazamenniük, hanem külön busz vitte őket.

(Origo)

(Borítókép: Erik ten Hag. Fotó: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty)