A korábbi aranylabdás labdarúgó közismerten bohém életmódot folytatott még aktív játékosként is.

Arról már korábban is keringtek pletykák, hogy Ronaldinho mennyire „szabadon kezelte” profi futballista státuszát. A brazil klasszis sosem vette igazán komolyan az életet: rendszeresen ittasan látogatta például a Barcelona edzéseit, de nyílt titok volt az is, hogy különböző partikat szervezett. Nemrég egy korábbi csapattársa, Patricio Rubiot az as.com-nak mesélt arról, hogy milyen is volt egy házibuli a korábbi aranylabdásnál. 

„Őrület volt a házában, nem tudod elképzelni, mi ment ott. (...) Pincérek szolgálták fel az italokat,

folyamatosan jöttek a vendégek, minden pia ingyen volt mindenkinek, ráadásul tele volt a ház gyönyörű nőkkel”

– nyilatkozta a chilei játékos, akit valósággal sokkolt csapattársa életmódja. 

„Másfajta életet élt, mint a többiek. A brazilok másképp élik a napjaikat. De hát Ronaldinhóról van szó… Mit mondasz neki?” – ecsetelte Rubio, aki Mexikóban játszott együtt a brazil legendával. Noha érdemes ezeket a pletykákat fenntartásokkal kezelni, mégis idézhetjük az ismert közmondást, miszerint „minden viccnek a fele igaz”.

Ronaldinhóval kapcsolatban az Extra című lap korábban azt írta, hogy az édesanyja halála után nagyon sok alkoholt ivott. A lap szerint reggel vodkával kezdett és egész nap folyamatosan piált. Nemrég egyébként visszatért a pályára egy kispályás meccs keretében. Az aranylabdás játékos megmozdulásairól alább egy videót is megtekinthet. 

(Sportal)

(Borítókép: Ronaldinho. Fotó: Europa Press Sports/Getty)