Az alábbi összeállításban olyan sportolókat vettünk górcső alá, akik nemcsak teljesítményükkel, hanem külsőjükkel is képesek elkápráztatni a közönséget.

Pusztai Liza

Pusztai lett a legfiatalabb magyar vívó, aki érmet tudott szerezni felnőtt világeseményen, amikor 16 évesen bronzérmet nyert egyéniben, Tbilisziben az Európa-bajnokságon. A még mindig csak 21 éves sportolónő 2018-ban, 2020-ban és 2022-ben is megnyerte az „Év Magyar Vívója” címet. A fiatal vívó Instagram-oldalán a sport egy kicsit háttérbe szorul, és inkább önkifejező énje kerül előtérbe.

Alica Ѕchmidt

A 24 éves Schmidt nemrég lett volt túl az első olimpiáján, ahol biztos, hogy megakadt rajta a legtöbb tévénéző szeme. A szőke, kékszemű, modellalkat lányt már több mint 3 és félmillióan követik az Instagramon, ahol rendszeresen szexi fotókkal árasztja el a követőit.

Antonija Misura

Egyik személyes kedvencünk a 34 éves kosárlabdázó, aki kétgyermekes édesanyaként is remek formában van. Valljuk be: nehéz nem kedvelni őt. 

Genie Bouchard

Kötelező helye van ezen a listán az egyik legszexibb teniszezőnek is. Valószínűleg sokan követik, de aki még nem, az most talán változtat ezen.

Tom Daley

A budapesti Eb-n egy arannyal és egy ezüsttel gazdagodott a 10 méteres toronyugró számban a jóképű sportoló, aki a tinilányok egyik nagy kedvence. Daley egy népszerű YouTube-csatornát is üzemeltet. 

(Borítókép: Pusztai Liza és a női karcsapat. Fotó: Mohamed Hoszam/MTI)