A mai napig derülnek ki új információk a királyi család magánéletével kapcsolatban.

Katalin hercegné és Vilmos herceg közel 12 évvel ezelőtt házasodott össze, de a királyi család múltjáról folyamatosan napvilágra kerülnek újabb információk. Nemrég jelent meg Tom Quinn An Intimate History of Growing Up in the Royal Family című könyve, amelyben a palota személyzetének exkluzív vallomásait gyűjtötte össze.

A szerző a kötetben elmeséli, hogy a hercegi pár még az egyetemi évek alatt ismerkedett meg és szeretett egymásba, ám kapcsolatuk nem volt mindig felhőtlen: egy alkalommal szakítottak is, ám a mosolyszünet csak rövid ideig tartott.

Amit azonban kevesen tudnak, hogy a lánykérést követően Katalinnak termékenységi tesztet kellett végeznie. Így győződtek meg arról, hogy a jövendőbeli királynak születhet örököse.

A könyvben ezen a ponton arról is találni említést, hogy a néhai Diana walesi hercegnén is elvégeztek egy ilyen vizsgálatot.

Diána a jelen szerzővel való rövid találkozása során arról panaszkodott, hogy ártatlanul azt hitte, hogy a házasság előtti vizsgálatok az általános egészségi állapotra vonatkoznak, és csak később jött rá, hogy valójában termékenységi vizsgálatokat végeztek rajta.

– idézi a kötet ide vonatkozó részletét a Marie Claire.

Mint azt már tudjuk, Vilmos herceget és Katalin hercegnét az esküvőjük után három gyermekkel áldotta meg a sors: Lajos és György herceggel, valamint Sarolta hercegnővel.

(Borítókép: Katalin hercegné. Fotó: Getty Images)