Ki gondolta volna, hogy profi szinten is előfordulhat ilyen?

Noha a Real Madrid kétszer is nyerésre állt szombat este a Villarreal ellen, a vendégek előbb egyenlítettek, majd az utolsó percben 2-3-ra verték a Santiago Bernabéu stadion urait. A drámai utolsó percek ellenére mégsem a remek játék, hanem a mérkőzés után, a parkolóban történtek tették emlékezetessé a meccset.

A hírek szerint a Real Madrid sztárja, Federico Valverde a meccs után összetűzésbe keveredett a Villarreal középpályásával, Álex Baenával. Az uruguayi labdarúgó előbb arcon ütötte a spanyol válogatottat, majd kisebb csetepaté alakult ki kettejük között.

Egy névtelen forrás szerint a focisták viszálya a két csapat januári találkozójáig vezethető vissza, amikor Baena személyes sértést vágott Valverde fejéhez a Király-kupában.

Most sírjál, hogy a fiad nem fog megszületni

– mondta akkor Baena az ellenfelének, akit azért is érintett különösen érzékenyen az eset, mert akkoriban azt hitték, hogy a kedvese elvetélhet.

Azóta kiderült, hogy a születendő kisbabájuk szerencsére jól van. Ennek ellenére Valverde nem felejtette el a történteket:

A család szent és sérthetetlen

– kiabálta a parkolóban az uruguayi válogatott, mielőtt arcon ütötte Baenát. Utóbbi riasztotta a biztonságiakat, majd a Villarreal képviselőjének és egy rendőrnek panaszkodott.

A közösségi oldalakon Baena tagadta, hogy valaha is megsértette volna a focistát, sőt azt állította, hogy soha nem mondana olyasmit, mint amivel ellenfele vádolja.

(Sportal)

(Borítókép: Federico Valverde. Fotó: NurPhoto/Getty)