Tetoválás borítja az egész testét, feketére van festve a szeme és fémmel vannak bevonva a fogai: a sátán képére formálta magát Michel Diabao Praddo tetoválóművész, aki összesen 33 testmodifikáción esett át, fejbőre alá ültetett szarvaival pedig világrekordot döntött.

A 47 esztendős brazil férfi egykor hajléktalanként, a drog fogságában élt. Saját bevallása szerint az akkori nehéz időszak segített neki jobb emberré válni, azóta is folyamatosan azon dolgozik, hogy rátaláljon önmagára és szembenézzen a démonjaival.

Nem terveztem ördöggé válni, nem az én ötletem volt. Egyszerűen csak vonzott a sötétség

– vallott az átalakulásáról Michel Diabao Praddo, aki összesen 33 testmodifikációt végeztetett magán.

A teste 80 százalékát – beleértve a szemgolyóit – tetoválás borítja, a nyelvét felvágatta, valamint a füleit, orrát, mellbimbóit és a jobb gyűrűsujját eltávolíttatta, utóbbit azért, hogy egy karomszerű kéz látszatát keltse.

Mindemellett fémmel vonatta be a fogait, illetve kihegyezett agyarakat és több szarvat is beültettetett magának. Utóbbi beavatkozásokkal megdöntötte a legtöbb fejbőr alá ültetett szarv-implantátummal rendelkező ember világrekordját, amely csúcsot eddig egy 18 implantátummal rendelkező férfi tartotta. A „teljesítményt” a Lo Show Dei Record (Rekordok műsora) című olasz televíziós műsorban, Milánóban hitelesítették idén februárban.

Michel Praddót több névvel illeték már az utóbbi időben, köztük az „emberi ördög”, az „emberi sátán”, illetve a „Praddo ördög” elnevezéssel. Külsején és a találó beceneveken kívül még bizarrabbá teszi a férfit, hogy az egyik levágott mellbimbóját el is fogyasztotta, tervei szerint pedig további hátborzongató tettekre és testmodifikációkra készül, hogy versenybe szálljon a világ legátalakítottabb embere címért. Céljában teljes vállszélességgel támogatja őt felesége, a Démon Nőként is ismert Carol Praddo, aki hasonlóan férjéhez, számtalan testmodifikációt végeztetett. Az ő testét is számtalan tetoválás borítja, a homlokából két vörös szarv áll ki, valamint a szemfehérjéjét is vörösre tetováltatta.

(Borítókép: Michel Diabolo Praddo. Fotó: Northfoto)