A tévé előtt együtt izgulta végig a család a műsort.

Ritka pillantok egyike, mikor egy versenyzőnek alkalma adódik több tíz millió forinttal távozni egy kvízműsor stúdiójából. Ezen szerencsések egyik egy bizonyos Daniel O'Halloran nevű férfi, aki a brit ITV kvízműsorában csillogtatta meg tudását.

Az 1% Club című, Lee Mack humorista által vezetett műsor az alapvetően logikára és a józan paraszti észre építkezik, ám a korábbi játékosok közül csak igen kevesek távoztak eddig győztesként. Nem úgy, mint a 24 éves O'Halloran, akinek mindent kockáztatni kellett.

A brit fiatal nemet mondott arra, hogy 10 ezer fonttal, azaz több mint 4 millió forinttal hagyja el a stúdiót. Döntése végül kifizetődött, ugyanis átszámítva több mint 40 millió forint ütötte a markát.

Mindenki előtt titkolta

A műsort tavaly júliusban forgatták, de csak idén április végén került adása. O'Halloran egész idő alatt abban a hitben ringatta családját, hogy csupán 10 ezer fontot nyert, mivel nyereményét nem tudta teljesen titokban tartani.

Azon a szombaton mindannyian együtt néztük a műsort, és amikor mondtam, hogy bevállalom az utolsó kérdést, egyszerűen megőrültek

– nyilatkozta szerepléséről O'Halloran, aki nyereménye egy részéből családját több fesztiválra is el szeretné vinni.

(DailyMail)

(Borítókép: Nyeremény. Illusztráció: Getty Images)