Traumák sorozatát követően felmondott a brit országos Egészségügyi Szolgálatnál (NHS) az életben is egy párt alkotó Kayley Winterson és kedvese, Emily Rose. Megelégelve a mindennapi szörnyűségeket, valamint az alacsony fizetést, a fiatal nők az OnlyFansen kezdtek erotikus karrierbe.

Közel egy évig sürgősségi egészségügyi technikusként, többek között helikopteres mentőként dolgozott az angliai Norfolkban élő leszbikus pár, a 26 éves Kayley Winterson és a 28 esztendős Emily Rose. A fiatal hölgyek a hivatásukat feladva végül beadták a felmondásukat a brit országos Egészségügyi Szolgálatnál (NHS), saját bevallásuk szerint az esetek traumatikus jellege, az alacsony fizetés, mindebből következően pedig a teljes kiégés érzése miatt.

„A mentős munka rettenetes volt a mentális egészségünkre nézve” – kezdte a Southwest News Service-nek adott interjújában Kayley Winterson. „Előfordult, hogy sorozatban 15 óráztam egy nap, óránként 11 fontért (4600 forintért – a szerk.). Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a pandémia alatt is látástól vakulásig dolgoztam, temérdek traumatikus élményben volt részem, és semmit sem kaptam érte cserébe. Eközben olyan emberekkel beszéltem, akik kávézós munkával többet kerestek nálam” – emlékezett vissza Winterson, aki végül 2021 januárjában felmondott, majd rá két hónapra elkészítette az OnlyFans-profilját. Mindeközben párja, Emily Rose szolgálatban maradt, ám idővel ő is beleroppant a munkába.

„Elég sok trauma ért, teljesen kikezdte a mentális egészségemet és a világhoz való hozzáállásomra is nagyon negatív hatással volt. Úgy éreztem, az egész életemet ennek szentelem, de semmit sem kapok érte cserébe” –  fogalmazott a fiatal nő, aki mindeközben irigykedve nézte, milyen jól érzi magát a barátnője azóta, hogy az OnlyFansen kereste a kenyérre valót. 

„Egy hosszú éjszakai műszak során videót kaptam Kayley-tól, ahogy a fürdőkádban feküdt, csokoládét és epret majszolt, közben pezsgővel locsolta magát. Láttam, mennyivel felszabadultabb, mióta felmondott. Végül idén év elején én is elbúcsúztam a szolgálattól, mentálisan teljesen rendbe jöttem, ma pedig a szerelmemmel együtt gyártjuk a tartalmakat” – árulta el Emily Rose, aki párjával karöltve jelenleg négyszer annyit keres, mint korábban, új hivatásukat pedig büszkén vállalják. Bár tudják, hogy erotikus karrierjük nem tart örökké, kíváncsian várják, mit hoz számukra a távoli jövő.

(Borítókép: Emily Rose és Kayley Winterson. Fotó: Northfoto)