Rajonganak az internetezők azokért a tartalmakért, amelyeket Németh Dorottya fitneszvilágbajnok oszt meg a Facebook-oldalán a kendőzetlen valóságról.

A személyi edző  – akinek nem titkoltan az a célja, hogy minél több emberrel megismertesse: a diétázás nem önsanyargatást jelent, és közel sem csak natúr csirkét salátával – legutóbb azt szemléltette, hogy hogy néz ki egy nyaralós fotó a közösségi médiában és a valóságban.

Nyaralás a social médiában & a valóságban

– áll az édesanya bejegyzésében, amely nagy sikert aratott a követők körében.

„Régóta követlek itt a Facebookon és annyira jó, hogy igenis megmutatod nekünk a színtiszta valóságot. Hogy senki sem tökéletes, hogy bizony egy anya is tud fáradt lenni vagy néha szarul kinézni. De attól még csinálni kell, mert érdemes. Nekem szörnyen sokat segítesz, főleg amióta egyedülálló anya vagyok. Köszönöm. Várom a következő posztot/képeket!” – jegyezte meg az egyik kommentelő.

A fitneszbajnok ilyen, s ehhez hasonló videókat is bátran közzétesz magáról:

Németh Dorottya nemrég egy előtte-utána is fotót is mutatott magáról.

„A mai napig érzem a torkomban azt a fojtogató tehetetlenséget, amikor elvesztettem a kontrollt a testem felett. Amikor orvosról orvosra jártam, hogy nem vagyok jól, lassan 100 kg vagyok, diéta és edzés mellett, és csak annyit vágtak az arcomba, hogy ne legyek hiú, én már anya vagyok, nincs más dolgom, mint szoptassam a gyerekemet. Mit képzelek, hogy zavar, hogy nem ismerem fel a tükörképemet. Ha akkor, ezekre az orvosokra hallgatok, ha beletörődtem volna, hogy »az anyaság ezzel jár«, nagy valószínűséggel ma már cukorbeteg lennék, és 130 kg. Hál'istennek, nem mondtam le magamról, nem adtam fel a reményt SOHA, hogy jobban legyek” – üzente követőinek.

(Borítókép: Németh Dorottya. Fotó: Németh Dorottya)