Negyvenhárom éve él boldog házasságban a japán Tsuyoshi és Tomi Seki, akik a közösségi médiában Bonpon511 nevű profiljukkal gyűjtik a követőket. A házaspár tagjai nem mindennapi módon fejezik ki egymás iránt táplált érzelmeiket: nap mint nap ugyanazokban a stílusos, egymáshoz illő ruhákban járnak.

Közös gardróbból öltözködik a japán házaspár, Tsuyoshi és Tomi Seki. A közösségi médiában Bonpon511 néven közismertté vált páros azután tett szert hírnévre, hogy a lányuk képeket készített róluk egymáshoz illő ruháikban, majd a felvételeket közzétette az Instagramon.

Rengeteg hozzászólás érkezett, a kommentelők azt javasolták, hogy mi szülők is nyissunk saját fiókot

– mesélte Tomi Seki, aki feleségével gyerekkori becenevük és házassági évfordulójuk május 11-ei dátumának ötvözésével alkotta meg a Bonpon511 felhasználónevet.

Az Instagramon történt 2016-os debütálásuk óta az idős pár rendszeresen pózol élénk mintás és színes ruhákban, amelyek mindennap lekötik növekvő rajongótáboruk figyelmét.

„Ez nem csak a ruháink összehangolásáról szól. Meg akarjuk mutatni, hogy az idős kor nagyon szórakoztató lehet, különösen, ha találunk valamit, amit szívesen csinálunk együtt" – magyarázta a feleség, Tsuyoshi Seki, aki több évtizeddel ezelőtt, még egyetemista korában találkozott jelenlegi férjével egy fesztiválon. Mindketten művészetet tanultak Tokióban, majd az évek során Tsuyoshi a tervezés és marketing világában helyezkedett el, míg Tomi idejét lekötötte az anyaság és kislányuk oktatása. A házaspár két könyvet is kiadott a közös életükről, valamint számos japán újság és magazin készített velük interjút.

Szívbe markolóan szép és édes történetükkel közel 900 ezer követőt szereztek az Instagramon.

Most végre van időnk megtenni mindazt, amit nem tudtunk megtenni, amikor családot alapítottunk és dolgoztunk

– mondta nagy egyetértésben a házaspár, amelynek példájából kitűnik: nem számít, hány évesek vagyunk, mindig lehetünk divatosak, boldogok és teljes értékű életet élhetünk. Ahogy ők maguk is bizonyítják, a szerelem, az élet és a stílus nem ismer határokat.

(Borítókép: Szerelmes pár pizsamában. Illusztráció: Getty Images)