A hírességek új divattrendje a „nadrág nélküli" megjelenés, melyben az alsóneműt hozzák főszerepbe mindennapi és rendezvényes viseletként is. Nem csodálkoznánk, ha hamarosan hétköznapi viseltként látjuk viszont a hírességek legutolsó hóbortját.

A hírességek szándékosan hagyják otthon a nadrágjaikat, és csupán alsóneművel alkotnak elegáns megjelenést, harisnyával vagy anélkül – írta a Il lato positivo. 

 Egyesek számára rémálom, mások számára viszont divatirányzat, a nadrágok eltűnése a kifutók megjelenése óta fokozatosan egyre népszerűbb. Nem ritka, amikor már hétköznapi utcai viseletként jelennek meg hírességeink. Egyesek a biciklis sortok trendjét jelölik meg mindennek kezdeteként. Mindenesetre a hírességek egyre bátrabban kezdik el viselni a furcsa divatirányzatot. 

 Ez az alsónemű-ruhaként viselési mozgalom akár divatnak sem tekinthető, mivel hónapok óta folytatódik, és nem látszik a vége. Talán az egyik legjobb példa 2022 szeptemberére nyúlik vissza, amikor Kylie Jenner csak alsóneműt viselt a Loewe párizsi divathéten. A Riverdale sztárja, Camila Mendes egy másik ilyen, hasonló és bátor megjelenéssel tűnt fel egy másik divateseményen 2023 februárjában.

 A hírességek nem csak eseményeken követik ezt a trendet. Úgy tűnik, néhányuknak ez a mindennapi viseletük. A színésznő és modell, Julia Fox 2022 májusában alsóneműben vásárolt. Egy évvel később csak alsónadrágot viselt a derekától lefelé, miközben tankolt.

Tehát úgy tűnik, ez a trend itt marad közöttünk. Ne csodálkozzon rajta, ha néhány hét múlva a kedvese, nadrág nélkül megy le a hétvégi bevásárlásra.  

Ám de nem csak a fiatalok próbálkoznak ezzel a bátor megjelenéssel. Egy volt légiutaskísérő, aki majdnem 70 évesen modellként kezdte el karrierjét, szintén felkeltette az érdeklődést „korához nem illő" ruháival. Azonban a válasza inspiráló volt. 

Én azt mondom: azt viseld, ami jól esik!

(Borítókép: Georgia Fowler. Fotó: Getty Images)