Szinte a teljes testét fekete festékkel vonatta be a Spanyolországban élő Tina Alexandra. A 30 éves nőnek minden vágya volt, hogy egy anime karakterre hasonlítson.

Sokan egy-egy kisebb tetoválás elkészítése közben is elviselhetetlen fájdalmat élnek át. Gondoljunk bele, mekkora kínokat kellett kiállnia annak a 30 éves, Spanyolországban élő nőnek, akit összesen 200 órán keresztül varrtak annak érdekében, hogy kívánsága szerint egy anime-karakterre hasonlítson. Tina Alexandra hét hónapon keresztül járt a tetoválójához, hogy megvalósítsa álmát, és tetőtől talpig feketébe burkolózzon.

A divat- és logisztikai szakemberként dolgozó Tinának mindössze három apró tetoválása volt, amikor eldöntötte, hogy szinte az egész testét be szeretné „színezni”. Az első forma, amit 22 évesen magára varratott, egy kisméretű pisztoly volt a kezén. Akkor még nem sejtette, hogy olyannyira elkapja őt a gépszíj, hogy később egy epikus tetoválási küldetésbe kezd, ami annyi időt vesz igénybe, mintha nyolc napon keresztül megállás nélkül varrnák, érzéstelenítés nélkül.

Az ötletet, hogy az egész testét feketébe burkolja, több éven át fontolgatta, mígnem besétált egy madridi szalonba és tű alá feküdt. Az elhatározása olyan erős volt, hogy hét hónap alatt véghez vitte a tervét. Összesen 22 alkalommal járt a tetoválónál, és bár elviselhetetlen fájdalmakat élt ált, a meghátrálásnak még csak a gondolata sem fogalmazódott meg benne. Ettől függetlenül végig kételkedett benne, hogy tetszeni fog-e neki a végeredmény.

„A legtöbben azt gondolják, hogy érzéstelenítettek tetoválás közben, de az igazság az, hogy anélkül történt. A legrosszabb pillanat mégis az volt, amikor befejezték a munkát. Teljesen összeomlottam, ugyanis hét hónap alatt extrém gyorsan alakult át a testem. Féltem, hogy túl gyorsan változtam túl sokat. Emlékszem, azt mondtam a tetováló mesternek: sikerült, de nézz csak rám. Ezen a ponton elbőgtem magam. Az emberek reakciói miatt is aggódtam. Amikor először úgy döntöttem, hogy nyilvánosan megmutatom magam, az olyan volt, mint egy cirkuszi bemutató. El kellett fogadnom, hogy legyek akár utcán, üzletben vagy a munkahelyen, az emberek rengeteg kérdést tesznek fel, vagy csak mutogatnak rám azt kérdezve: mi az az izé?! Egy kis idő elteltével azonban már teljesen biztos voltam önmagamban. Rengeteg áldozatot hoztam, hatalmas fájdalmakat éltem át és a véremet adtam ezért ”  – fogalmazott Tina, akit többek között a művészetek és az anime iránti szeretete motivált. Úgy véli, hogy  „testruhája ” önmaga  egyfajta kiterjesztése az animék világába.

(Borítókép: Tina Alexandra. Fotó: Northfoto)