Panaszt tettek a szomszédjai egy sikeres OnlyFans-sztár ellen, mert állítólag pikáns tartalmakat készített a kertjében. A nő tagadja a vádakat, szerinte a szomszédok sértik meg az ő magánszféráját.

Daily Mail cikke szerint hatalmas botrány robbant ki egy felnőttfilmes tartalomgyártó és szomszédjai között, akik hivatalos panaszt tettek ellene. Az ausztráliai Queenslandben élő OnlyFans-sztárt, Teasing Tammy-t egy névtelen e-mail-ben panaszolták be a szomszédjai a lakás tulajdonosának, mert a kétgyerekes anyuka napi szinten erotikus videókat forgat a kertjében. A lakók azt kérték a bérbeadótól, hogy mihamarabb tegyen intézkedéseket a nővel szemben.

Tammy dühösen reagált a vádakra, azokat egytől egyig tagadta. Állítása szerint sosem forgatott erotikus tartalmat a kertben, csupán bikiniben készített videókat a TikTok-oldalára. A szomszédjai azonban nemcsak a kifogásolt felvételek, hanem amiatt is panaszt tettek, hogy a nő folyamatosan hangoskodik, állandó jelleggel veszekedésektől zeng a ház, valamint az állatait is rendszerint szabadon engedi az utcán.

Tammy leginkább azt sérelmezi, hogy a szomszédok nem neki szóltak, hanem inkább a tulajdonoshoz fordultak a panaszukkal. „Egyedülálló anyaként az OnlyFans-szel keresem a kenyeremet, hogy eltartsam a két kisgyerekemet, és szeretem is a munkámat" – jelentette ki a nő, aki

évente mintegy 200 ezer dollárt, mai árfolyamon 68 millió forintot keres pikáns tartalmaival.

Bár a panaszt benyújtó szomszédok továbbra is kitartanak az álláspontjuk mellett, az édesanya szerint az „alaptalan" vádak csak azután merültek fel, hogy a szomszédok megtudták, mivel foglalkozik.

Nem engedem, hogy mások meghatározzák, hogyan éljem az életemet!

Ön szerint ki lehetett a panaszt tevő szomszéd?

(Borítókép: Szőke nő háttal, egy medence szélén ülve. Illusztráció: Getty Images)