A szerelem nem néz a születési anyakönyvbe. Tökéletes bizonyítéka az állításnak a 29 éves Co Ngan és a 75 éves Wynn Katz szerelmi története, amelyet heves kritikák érik az interneten.

Co Ngan, a 29 éves vietnámi modell, és Wynn Katz, a 75 éves los angelesi milliárdos, házassága nem mindennapi történet. Kapcsolatuk az Instagramon kezdődött, ahol Co Ngan kapcsolatba lépett a Rough Roses márkájának tulajdonosával és tervezőjével, Wynnnel. Később személyesen találkoztak egy vietnámi üzleti út során, és rövid idő alatt egymásba szerettek – tudta meg az Il Lato Positivo.

Bár kapcsolatuk nem volt mindig zökkenőmentes, számos szakítás és újrakezdés után végül a 29 éves modell, Co Ngan és a 75 éves milliárdos, Wynn Katz úgy döntött, hogy összeházasodnak. A boldog fiatal feleség hisz abban, hogy Wynn az ő lelki társa, és határozottan állítja:

Ő az életem szerelme, ebben biztos vagyok!

Az internet népe azonban máshogy látja a dolgot. Sokan úgy vélik, Co Ngan csupán a férfi vagyonára pályázik, azonban ő határozottan visszautasítja ezt a feltételezést: „Nekem mindig csak a szerelem volt a fontos. Tényleg szeretem őt."

Ezt az állítást alátámasztja az a tény is, hogy Co Ngan modellként és hírességként gazdaságilag teljesen önálló.

A számos kritika ellenére a pár továbbra is élvezi egymás társaságát. Gyakran jelennek meg a TikTokon, ahol humoros videókkal válaszolnak a gyűlölködők kommentjeire.

A kételkedők sokasága nem kérdőjelezheti meg Co Ngan és Wynn Katz szerelmét, végül is a boldogság és a szerelem az, ami igazán számít.

A világ változása és fejlődése során várhatóan egyre több szerelmi történetet fogunk látni, melyek felülírják a hagyományos normákat. A szeretet minden megnyilvánulása ünnepelni való, és bár a kritikák elkerülhetetlenek, reménykedünk abban, hogy egy nap mindenki megérti: a szeretet nem ismer határokat, és képes előítéleteket is ledönteni.

(Borítókép: Egy idős férfi udvarol egy fiatal nőnek. Illusztráció: Shutterstock)