A 23 éves édesanya, Christina Ozturk, aki már most 11 gyermek büszke anyukája, még mindig úgy érzi, van még hely a házban a gyerekeknek, így továbbra is béranyák segítségét kérve várják a következő gyermek érkezését.

Christina élete szinte filmbe illő fordulatot vett, amikor 17 évesen összefutott jelenlegi milliomos férjével. Hihetetlen szerelmi történetüket egy nem szokványos gyerekvállalással szeretnék megkoronázni:

Christina és férje béranyák segítségével „gyártják" sorra a gyerekeiket! A lényeg az, hogy minél gyorsabban meg tudják valósítani az álmukat, azaz a világ legnagyobb családjának tagjaivá szeretnének válni. Így történhetett meg az, hogy a gyerekek nagy része szinte azonos korú!

Az már biztos, hogy a gyermekeik száma 11-nél nem fog leállni: Christina és a férje újabb gyerekek érkezését várják!

Sok szülő most jogosan teszi fel a költői kérdést, hogy ezt hogyan lehet bírni. Nos, a házaspár nem esett kétségbe, hiszen egy egész bébiszitter- és gondozóhadsereg dolgozik a családi ház körül, hogy zökkenőmentesen működhessen ez a nagy létszámú család – tudta meg az Il Lato Positivo.

Christina és a férje a rájuk eső szülői feladatokat szépen elosztották: míg ő otthon a gyerekekkel van, addig a férje dolgozik. Christina mindennapjait a gyerekekkel tölti, sétákkal, társasjátékokkal és filmnézéssel.

Az „édesapa" csak hétvégén csatlakozik a gyerekneveléshez. Viszont minden nap gondosan ügyelnek arra, hogy a családi étkezések közösen történjenek, ezzel is erősítve a családi kötelékeket.

Az élet az Ozturk házban valószínűleg sokak számára inkább hasonlít egy őrült rémálomra, mint egy hagyományos családi idillre, de Christina elmondása szerint ők a világon a legboldogabbak. Minden napot ünnepként élnek meg, és várják addig is a következő születendő „gyermekeiket."

De vajon meddig tart náluk a gyerekvállalási mánia? Christina és férje nem szabtak határt. Ami biztos, a névválasztásban nem lesz nagy gondjuk, hiszen még van elég név a naptárban.

(Borítókép: Boldog családi pillanatok. Illusztráció: Getty Images)