Olvasson a vitatott esetről, amelyben egy édesanya a 11 éves lánya szempilláját festegette ki, és hogy az milyen reakciókat váltott ki az interneten.

Az eset középpontjában egy édesanya áll, aki a 11 éves kislányának festette ki a szempilláját. Az indoklás szerint a lány vörös haja miatt a természetes szempillák kevésbé voltak láthatóak, és az anya a festéssel szerette volna kiemelni és hangsúlyozni a szempillák szépségét. Emiatt háborognak az interneten a kommentelők.

Roxy Jacenko, egy 42 éves üzletasszony büszkén mutatta meg Instagram-történeteiben, hogy mit tett a lányával. A bejegyzésben Roxy elmagyarázta, hogy miért rakott fel a kislányának hosszabb szempillákat:

Azt mondták nekem, hogy a vörös haj hátránya miatt a szempillái nem észrevehetőek, mostanáig.

Az anya gesztusa ellentmondásos véleményeket váltott ki, és sokan gyorsan kritizálták tettét – írta meg az Il Lato Positivo

Valaki megjegyezte:

Túl fiatal ehhez. Mi lesz a következő lépés: botox vagy ajakfeltöltés?

Egyes kommentelők dicsérték Jackie-t, amiért gondoskodik a lányáról, és megerősítették, hogy mindent megtesz érte, hogy boldog legyen. Néhány követő megjegyezte, hogy a fiatal influenszer mesésen néz ki, mások pedig azt írták, hogy ő is hasonló szempillakezelésben részesült ugyanebben a korban, ezért nem érzik különösen rendkívüli dolognak, hogy ez megtörtént.

Az édesanya egy játék- és kiegészítőcéget vezet, amelynek reklámarca a 11 éves lánya. Pixie, aki ezáltal híressé vált és jelentős vagyonra tett szert. Úgy tűnik, hogy a kislány már „félig nyugdíjba is vonult", hogy kizárólag a tanulásra koncentrálhasson.

(Borítókép:  Roxy Jacenko és lánya. Fotó : Getty Images)