Mike Massa megelégelte, hogy nem haladnak a tárgyalások és fel akarta hívni az emberek figyelmét a színészek helyzetére.

Több tucat tüntető író és színész gyűlt össze a Georgia állambeli Atalantában, miután szakszervezeteik a SAG-AFTRA tárgyalásai sikertelennek bizonyultak a Mozgókép- és Televíziós Producerek Szövetségével (AMPTP).

A tüntetők között volt Mike Massa is, aki Harrison Ford kaszkadőr dublőre az Indiana Jones és a végzet tárcsája című filmben. Ő a demonstrációt azzal zárta, hogy lángoló kabátban lépett a színpadra, miközben egy sztrájktáblát tartott a magasba.

Természetesen a profi szakember speciális védőanyagokkal és a helyszínen lévő tűzoltócsapattal gondoskodott a látványosság biztonságosságáról.

A drasztikus kiállásról egy videót is posztolt, amihez azt írta: „Elegünk van abból, hogy az AMPTP állandóan leéget minket!”

Egy másik posztban Massa megköszönte kaszkadőr és színész társainak azt, hogy eljöttek a tüntetésre: „Jelenetet akartunk csinálni, azt hiszem, sikerült is. Nagyszerű volt látni a helyi kaszkadőr közösségünk és a színészek összefogtak és ilyen sokan eljöttek, hogy támogassanak minket. Nagyszerű nap volt!”

A színészek július 14. óta sztrájkolnak. A maradványfizetések növeléséért, magasabb bérekért és a mesterséges intelligencia elleni védelemért küzdenek.

(Borítókép: SAG-AFTRA tüntetés. Fotó: Getty Images)