A Ryan Reynolds tulajdonában lévő Wrexham felkészülési mérkőzésen múlta felül a Vörös ördögöket, de a mérkőzés inkább egy sérülés miatt marad emlékezetes.

A San Diegóban játszott felkészülési mérkőzésen a világsztár színész nem volt jelen, azonban a klub másik elöljárója, Rob McElhenney a helyszínen nézte végig, ahogy a kiscsapat legyőzi a Manchester Unitedet (az igazsághoz hozzátartozik, hogy a sokszoros angol bajnok ifjúsági játékosokkal állt ki – a szerk.).

A győzelem hatalmas siker a Wrexham csapatának – még akkor is, ha csak edzőmeccs volt –, de egy súlyos sérülés majdnem beárnyékolta a játékot. A19. percben Paul Mullin az MU kapuját védő Nathan Bishoppal ütközött, ezután magatehetetlenül a földre zuhant. A Wrexham orvosi stábja azonnal berohant a pályára és megkezdték a 28 éves csatár ellátását, aki végül a saját lábán hagyta el a pályát, de folyamatosan oxigént kapott, majd a kórházba is szállították – számolt be az Athletic

A klub később megerősítette, Mullin légmellet kapott. Később maga Ryan Reynolds is jobbulást kívánt Twitter-bejegyzésében a csatárnak. 

Paul Mullin az utolsó csepp vérét is beleadja mindenbe, amit csinál. Az egész Wrexham közösség a mielőbbi felépüléséért szorít

– írta a színész. 

A két észak-amerikai színész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney tulajdonában lévő Wrexham tavaly bajnoki címet szerzett és ezzel kiharcolta a feljutást az angol negyedosztályba. 

(Borítókép: Ryan Reynolds és Rob McElhenney. Fotó: Matthew Ashton - AMA/Getty)