A lehető legjobban akart tetszeni újdonsült férjének, ezért számos plasztikai műtétnek alávetette magát egy 29 éves nő. Az egygyerekes édesanya egy nála 25 évvel idősebb milliárdossal kötötte össze az életét.

Sorsfordító házasságot kötött az észak-londoni Enfield negyedből származó Leila Griffin. Az egygyerekes, 29 éves édesanyát az 54 éves milliárdos, Bruce Griffin vette feleségül tavaly júliusban. Kapcsolatuk alkalmi együttlétnek indult, az édesanya mindenkinek azzal kérkedett, hogy új ágyasa „ba**ik, mint egy csődör”.

Egy évvel a menyegzőjüket követően Mrs. Griffin eldöntötte, hogy sok más házas nőhöz hasonlóan ő bizony nem fogja elhanyagolni magát, és miután megtehette, plasztikai beavatkozások sorát vállalta, állítása szerint azért, hogy a lehető legjobban tetsszen a férjének.

Az operációkat természetesen a milliárdos férj fizette, fotón dokumentált számlák szerint csak a nő ajakfeltöltése 9 ezer 400 dollárba, mai árfolyamon 3 millió 253 ezer forintba került.

Ezt több orvos-esztétikai kezelés, majd egy hasplasztika követte, aminek során egy tetoválását is kimetszették, illetve feljebb varrták az alhasát. Lapozza végig galériánkat, és nézze meg, milyen beavatkozásokon esett át Leila Griffin. Előtte-utána fotókat, valamint a jegygyűrűjéről és egy vaskos számláról is láthat képeket.

Az alábbi ugyan egy „másféle” Griffin-család, de a téma apropóján képtelenek voltunk elmenni mellette. Érdemes rászánni mind a 4 és fél percet, de ha nincs annyi ideje, javasoljuk az első fél percet, majd az 1 perc 7 másodpercnél kezdődő jelenetet. Íme: 

(Borítókép: Leila Griffin. Fotó: Northfoto)