Mindössze a hátának a középső része érintetlen.

Egy édesanya úgy döntött, hogy a semmiből tetováltatni kezd. A 33 éves Brittney Draper mindössze 18 éves korában készíttette első tetoválását, a South Park karakterét, Kennyt. Csak 12 évvel később döntött úgy, hogy a tetoválásnak szenteli az ideje nagy részét:

néhány év leforgása alatt körülbelül 500-at adott még hozzá. 

A mostanra 33 éves, immár felnőtt nő testének 90 százalékát tetoválások borítják, de állítása szerint egyáltalán nem bánta meg őket. Ráadásul, ami még figyelemre méltóbb: saját maga készíti a testfestményeket, ezzel az éves során 96 000 dollárt (33 millió forint) takarított meg.

Brittney-t az inspirálta, hogy felfedezte, kapcsolatban áll a brit kolumbiai őslakosokkal. Elmondása szerint a tetoválásai hatására szeretett bele újra a testébe, miután korábban évekig utálta magát. Az immár négygyermekes anyukának törzsi stílusú minták, állatok, virágok és fegyverek díszítik a testét.

Brittney szinte a teljes testét tintával borította be, beleértve a fejét, az arcát, a hónalját, a tenyerét, a lábujjait és a talpát. 

Mindössze a hátának a középső része érintetlen, mivel egyedül képtelen ezt a területet is lefedni. Azzal, hogy saját maga készíti a tetoválásokat mindössze 3500 dollárt, vagyis körülbelül 1,2 millió forintot költött szokatlan hóbortjára, ezzel több mint 30 millió forintot spórolt. 

(Northfoto)

(Borítókép: Brittney Draper. Fotó: Brittney Draper / SWNS/Northfoto)