Ez aztán a mindent elsöprő szerelem! Olyan hangosan szerelmeskedett egy budapesti ifjú pár, hogy a szomszédjuk a hangoskodás miatt mentőt hívott.

Szokatlan, egyben megmosolyogtató történetről számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Mint írták, nemrég a budapesti XI. kerületből, egy aggódó szomszédtól kaptak hívást, aki a mellette lévő lakásból áthallatszó hangoskodás miatt kért segítséget. Úgy hitte, hogy egy hölgy bajban lehet, ugyanis állítása szerint segélykiáltásokat hallott. Át is ment, ám hiába csengetett, nem nyitottak neki ajtót.

A mentők perceken belül a helyszínre értek, ám ők sem tudtak bejutni a lakásba.Az egyenruhások már éppen a tűzoltók segítségét kérték volna, amikor egy 25 év körüli, meztelen férfi nyitott ajtót.

Kiderült, hogy segélykiáltásról szó sem volt, csupán túl hangosan szerették egymást a kedvesével.

A mentők ugyan megkönnyebbültek, hogy nincs rájuk szükség, és gyorsan elhagyták a „kárhelyet”, ám a jóhiszemű szomszéd már közel sem volt ilyen megértő, és komoly vitába keveredett a szerelmesekkel a hangoskodás miatt – olvasható az alább megtekinthető bejegyzésben.

(Borítókép: Szerelmeskedő pár. Illusztráció: Getty Images)