Bryan Johnson olyan fitt, mint egy tinédzser, és nem riad vissza a legkülönfélébb beavatkozásoktól sem - beleértve saját tinédzser fia vérének a befecskendezését. Ismerje meg a különc milliárdos különleges életmódját!

Bryan Johnson, a milliárdos, speciális orvoscsapat által felügyelt életmódot folytat. A The Diary of a CEO című podcastban mesélt rendhagyó napi rutinjáról, amelyet az öregedés kihívásaira válaszul alakított ki.

A milliárdos reggeli rutinját a Youtube-on is bemutatta, ahol követői bepillantást nyerhetnek napi szokásaiba.

A 45 éves Johnson elképesztő fizikai kondícióban van: szíve egy 37 éveséhez, bőre egy 28 éveséhez mérhető, míg fittsége egy 18 éves fiatalember szintjén van. Évente 708 millió forintot fordít arra, hogy fiatal maradjon. 

A milliárdos érdekességeket is megosztott életmódjával kapcsolatban. Például korábban minden reggel 88 milliliter alkoholt fogyasztott. Különösen a jó minőségű borokat kedvelte. Azonban az alkoholt később kizárta napi rutinjából, mivel nem fért bele az általa meghatározott napi 1977 kalóriás étrendjébe.

Johnson szigorú étkezési szokásai között szerepel, hogy délelőtt 11 óra után már nem eszik, és este 20:30-kor lefekszik, ezt követően pedig már nem vállal semmilyen szexuális tevékenységet.

Az idő vasfogával szemben nemcsak különleges életmódjával, hanem merész orvosi beavatkozásokkal is próbál meg védekezni.

Legutóbb olyan lépésre szánta el magát, ami sokaknak esett le az álla: saját tinédzser fiának vérét fecskendezte magába.

(Borítókép: Bryan Johnson reggeli rutinja közben. Fotó: YouTube)