Hat felesége van, mégis egy béranyától szeretne gyereket: Arthur O Urso brazil influenszer közel sem szokványosan éli a hétköznapjait. Hogy rendet és békességet tartson a háza táján, napirendet is vezet, hogy melyik nap kivel bújik ágyba.

Őszintén beszélt egy interjúban poligám házasságáról egy nő, akit a férje, a modellként és influenszerként tevékenykedő Arthur O Urso 2015-ben elsőként vett feleségül. Miután a férfi a saját bevallása szerint képtelen a monogámiára, így a 27 éves Luana Kazakit lassan egy újabb, majd még egy, végül összesen öt másik feleség követte. Házastársa még a 21 éves Emelly Souza, a 24 éves Valquíria Santos, az 51 éves Olinda Maria, a 23 éves Damiana és a 28 éves Amanda Albuquerque.

„Igazság szerint Arthur előtt sosem volt még szabadszerelmű kapcsolatom” – kezdte a Mirrornak Luana Kazaki. „Bár ez eléggé új a számomra, mindig is egy, a konvencióktól eltérő szerelemre vágytam, a monogámia ugyanis eddig egyetlen kapcsolatomban sem működött. A többiekkel nagyon jól kijövünk, barátnőimként tekintek rájuk, egy család vagyunk. Hogy elkerüljük a féltékenykedést, egy szexnapirendet is kifejlesztettünk, így mindenki megkapja azt a figyelmet és szeretetet, amire szüksége van. Az elején persze egyikőnk sem akarta betartani, tekintve, hogy mind nagyon szeretjük a szexet. Nagyjából három hónapba telt, amíg kialakult a mostani rutin. Hogy mindez megfelelően működhessen, az egyik legfontosabb a kommunikáció. Mindig mindent megpróbálunk megbeszélni, így a beosztás remekül működik. Persze nem mindig kell követnünk ezeket a szabályokat. Sokat utazunk, szóval sokszor nem úgy jön ki a lépés, mint az a nagy könyvben meg van írva.

Az én napom egyébként a vasárnap, ami nagyszerű, hiszen így kipihenten és remekül indul a hetem. Arthur nagyon gyengéd...

– fejtette ki az első feleség. Arthur O Urso gyereket is szeretne, ám hogy ne sértsen meg senkit, úgy döntött, hogy felfogad egy béranyát. Már most mindannyian nagyon izgatottak a babával kapcsolatban.

„Egyik nejemet sem akartam feIzaklatni azzal, hogy kiválasztom, melyikőjük essen teherbe először, így egy béranya mellett döntöttünk. Ezelőtt még sosem csináltam ilyet, ez lesz az első alkalom. Nagyon aggódunk, ugyanakkor izgatottak vagyunk, hogy valóra válthatjuk ezt az álmot” – árulta el Arthur O Urso.

(Borítókép: Egy nő négy férfival. Illusztráció: Getty Images)