Váratlan fordulat egy olasz luxusesküvőn: a milliomos vőlegény a vendégek előtt leplezi le hűtlen menyasszonyát, majd arra biztatja, hogy az általa befizetett nászutat töltse el az új szeretőjével.

A döbbent Cristina Seymandi alig hitte el, amit hallott, amikor a 64 éves bankár vőlegénye, Massimo Segre a lakodalom közepén a mikrofonhoz lépett és a következőket mondta: 

„Meg akarom adni Cristinának a szabadságot, hogy szerethessen. Pontosabban, hogy egy másik embert szeressen; egy neves ügyvédet, akit nyilvánvalóan jobban szeret, mint engem.”

Miután a vendégek lélegzetvisszafojtva hallgatták a vőlegény szavait, Massimo még rá is tett egy lapáttal: felolvasott egy levelet, amit Cristinának írt. Ráadásként állítólag kínos képernyőfotókat is bemutatott a menyasszonyról, amelyeket a vendégek is megtekinthettek!

Massimo még hozzátette, hogy mennyire csalódott: "Ez egy banális történet a hűtlenségről, a házasság előtti hűtlenségről is.

Annyira csalódott vagyok. Összetört a szívem.”

És itt jön a csattanó: a beszéd végén a vőlegény közölte, hogy az eredetileg nászútnak szánt mikónoszi nyaralásukat Cristina akár az új kedvesével is eltöltheti.

A drámai eseményeket megörökítő videó hihetetlen gyorsasággal terjedt az interneten, mára már közel 75 ezren néztek meg.

A menyasszony később a saját élményeiről beszélt:

Amikor Massimo elkezdett beszélni, azt gondoltam, csak viccel. De gyorsan rájöttem, hogy ez a valóság!”

Hozzátette, hogy az online támadások, és az obszcén kifejezéseket tartalmazó kommentek miatt jogi lépéseket fontolgat.

Forrás: 24.hu

(Borítókép: egy megdöbbent menyasszony. Illusztráció: Getty Images)