Samuel L. Jackson szinte biztosíték arra, hogy jó film készüljön, így nem csoda, hogy a készítők igyekeznek mindig a sztár kedvében járni.

A színészek szerződéseiben rendszeresek a kikötések, vannak olyanok, amelyeket a stúdió kér, de olyanok is akadnak, amelyeket a színész akar.

Rebel Wilson a Tökéletes hang című filmben kötött szerződésében volt egy olyan kitétel, ami nem engedte meg neki, hogy lefogyjon, Keanu Reeves pedig megtiltja a stúdióknak, hogy utólag, digitálisan módosítsanak az arcán egy-egy jelenetben.

Samuel L. Jacksonnak is van egy egyszerű, de meglepő feltétele a LadBible szerint. A sztár csak akkor vállalja el a filmben való szereplést, ha heti legalább kétszer hagynak neki időt, hogy elmenjen golfozni.

A színész egy korábbi interjújában elmondta, hogy sokáig nem érdekelte a golfozás, de barátai rászoktatták és azóta nagyon élvezi. Úgy véli a golfozás tökéletes hobbi egy „olyan egykének”, mint ő. Samuel L. Jackson játszott már együtt Bill Clintonnal és Donald Trumppal is, de golfozott olyan profik ellen is, mint Tiger Woods.

(LadBible)

(Borítókép: Samuel L. Jackson. Fotó: GettyImages)