A napokban megjelent Harry herceg új dokumentumsorozata a Netflixen, de a számok elmaradnak az elvárttól.

Harry herceg új dokumentumsorozata, a Heart of Invictus címet kapta, egy sportesemény, az Invictus Games után, amit 2014-ben alapította Károly király fiatalabbik fia. Ezen az eseményen a részt vevő sportolók sérült katonák és veteránok. Többféle sportágban szerveznek mérkőzéseket az esemény során, mint például kerekesszékes kosárlabda, ülőröplabda, vagy beltéri evezés.

Az új sorozat ezt az eseményt mutatja be, de úgy tűnik a nézők nem vevők a herceg alkotására, ugyanis nem került fel a Netflix top 10-es listájára az Egyesült Királyságban – írja a Mirror.

A hercegi pár – Harry herceg és Meghan Markle – 2020-ban kötött szerződést a Netflixszel, de a házaspár nem tudja hozni azokat a számokat, amiket a streaming-szolgáltató elvárna.

Érdekes, hogy a briteket ennyire hidegen hagyja valami, ami a királyi családhoz köthető, de Harry herceg és Meghan Markle népszerűsége sokat esett az elmúlt időszakban, sőt felmérések szerint még az Egyesült Államokban is népszerűbb Vilmos herceg a fivérénél, Harrynél. Ez utóbbi megmagyarázhatja azt is, hogy az USA-ban sem került a Top 10 legnézettebb műsor közé a Heart of Invictus.

(Mirror)

(Borítókép: Harry herceg. Fotó: GettyImages)