Egy nemzedéknyi fiú nőtt fel a különböző erotikus naptárakon, de manapság már főleg az online térben hódítanak az efféle tartalmak. A Marsra magyar! című sorozat hatodik részében azonban egy új szemszögből vizsgálhattuk meg az erotikus naptárakat.

A Marsra magyar! sorozat hatodik részében a Hajnal-Vasad Kft. igazgatója, Károly rendkívül balszerencsés helyzetbe kerül, amikor a cég több mint 2000 ügyfelének kiküldik az intim fotóját. A cég alkalmazottai kitalálják, hogy kiadnak egy erotikus naptárat, hogy ezzel állítsák helyre vezetőjük megingott renoméját. Minket is megihletett ez a nem mindennapi kalendárium, ezért összeszedtünk néhány vicces erotikus naptárat Brazíliától Svédországig!

Az állatokért mindent!

Egy csapat Northamptonshire-i állatorvos levetkőzött, hogy pénzt gyűjtsön az állatok ellátására és a műtőeszközök fedezésére. A férfi és női tagokból álló orvosi kar tagjai ledobták műtéti köpenyüket egy pikáns fotózás erejéig. 

A svéd rendőröknek remek a humoruk

A stockholmi rendőrök 2013-ban döntöttek úgy, hogy levetkőznek és egy 12 képből álló naptárat adnak ki. A csak férfi rendőröket ábrázoló portrékon meztelenül pózolnak a hekusok, méghozzá a Stockholmtól délnyugatra fekvő Valön Lillánál. A képeken – amelyek ide kattintva tekinthetők meg – leginkább klasszikus szobrokat próbáltak megidézni, de van sziklamászós akt és csapatfotó is.

És igen! A németek is tudnak viccesek lenni

A tűzoltókról köztudott, hogy a világon mindenhol örömmel válnak meg felsőjüktől és szívesen készítenek erotikus jellegű naptárakat. Az egyik németországi tűzoltóság ezt megspékelte azzal, hogy a lánglovagok mentett kisállatokkal fotózkodtak – természetesen félmeztelenül. Az biztos, hogy kevés hölgy tud ellenállni a cuki kisállatoknak és az izmos tűzoltóknak...

A brazil könyvtárosok valóságos „félistenek”

Ha könyvtárosokról beszélünk, akkor általában egy szemüveges, kissé esetlen, visszahúzódó figurát képzelünk el. Nos, Brazíliában úgy tűnik, hogy nem ismerik ezt a sztereotípiát, ugyanis a honi könyvtárosok erotikus naptára kísértetiesen hasonlít egy valódira. Ide kattintva láthatók a dél-amerikai ország könyvtárosai.

New York-i taxisok

Úgy tűnik, hogy nemcsak a sztrájkoláshoz értenek a taxisok: a sárga autóikkal fotózkodó személyszállítók 2018-as erotikus naptára telitalálatnak bizonyult. Ráadásul amellett, hogy humoros, a bevételt jótékonysági célokra ajánlották fel, lakhatást és oktatást biztosítva a bevándorló családoknak. 

(Borítókép: Félmeztelen tűzoltó. Illusztráció: Juanmonino/Getty)

Marsra magyar! május 2-ától, csak az Indexen.