Gondolta volna, hogy egy bostoni nővér a tisztaság iránti szenvedélyét pikáns módon kombinálva érhet el sikert? Amber Page, a 23 éves nővér, nem a megszokott módon igyekezett növelni a bevételeit!

Ambernek elege lett a nővérek alulfizetettségéből, ami nemcsak hazánkban, de szerte a világban jellemző. Megalapította a Bougie Boss Cleaning Services-t, ahol a takarítást félmeztelenül végzi. Kétségkívül nem szokványos módszer, de úgy látszik működik. 

Ez a vállalkozás nem csak hogy bejött, de egyre sikeresebb! A fiatal nővér hetente akár 357 ezer forintot is megkeres, ami garantáltan magasabb, mint a korábbi nővéri fizetése.

Azon gondolkodik, hogy mennyibe kerül egy ilyen „extrém” takarítási szolgáltatás?

Amber 71 ezer forintot kér óránként. Cserébe az ügyfelek láthatják, hogy deréktól felfelé meztelenül takarítja ki otthonukat.

Persze nem maradt el a felháborodás és a kritika sem, amikor Amber bejelentette az új vállalkozását. Sokan nehezményezték, hogy pénzt kér egy ilyen szolgáltatásért. Akadt, aki vallásos szempontból kritizálta a döntését, mondván:

el kéne menned a templomba, hogy megtaláld Istent”.

De Amber nem hagyja magát! A kritikák ellenére állja a sarat és hűséges marad az üzlethez. Egy dologra hívta fel a figyelmet: „a mellek csak mellek”, és szerinte nincs különbség az orvos előtti levetkőzés és az ő szolgáltatása között.

Forrás: sassy.hu

(Borítókép: egy erotikus nő takarítja a szobát. Illusztráció: Getty Images)