Milyen lehet egy pillanat alatt gazdagnak lenni? Sokan eljátszadoztak már ezzel a gondolattal. De mit mondanának azok, akik ezt valóban átélhették?

Lara Griffiths (53) és volt férje, Roger sok izgalmas történetet mesélhetne a lottónyereményről. A két szerencsés közel 648 millió forinttal lett gazdagabb. Ma már sem a nyertes összegből, sem házasságukból nem maradt semmi. Bár sokan azt gondolják, hogy a nyeremény tette tönkre az életüket, Lara másképp látja a helyzetet – írta meg a Blikkrúzs

Az emberek azt mondják, bolond vagyok, szét vagyok plasztikázva, és el kéne venni tőlem a gyerekeimet.

De valójában meggondoltam, mire költöm a pénzt, és baromi jól szórakoztam” – vallja Lara, aki ma már nem úszik a pénzben, de sosem felejti el azokat az élményeket, amelyeket a nyereményének köszönhet.

Amikor a szerencse rájuk mosolygott, azonnal egy dubaji utazásra fizettek be, ahol luxus körülmények között pihentek. Lara imádott tanítani, de úgy érezte, már nem néznek rá úgy, ahogyan korábban, így új munkahely után nézett. 

Hirtelen jövő népszerűség és váratlan döntések? A nyereményből harminc autót és tizenöt dizájner kézitáskát vásároltak. Emellett egy házat is szereztek, de nem egy összegben fizették ki, hanem jelzálogot vettek fel rá.

Furcsa érzés volt, hogy ennyi pénzünk van!”

– mondja Lara, aki ma már teljes munkaidőben dolgozik és használt autóval jár.

2013-ban, amikor a pénzük elfogyott, a házasságuk is megromlott.

A két lányuk, Kitty és Ruby most az idős nagymamájuknál, Normánál élnek. Lara mindent megtesz annak érdekében, hogy lányai boldog életet éljenek, megpróbálva elfeledtetni a múltbeli hibákat.

Lara szemében történetük nem tragikus, és állítja, hogy a lottónyeremény nem tette tönkre az életét.

(Borítókép: Lara Griffiths. Fotó: Northfotó)