Egy romantikus lánykérés egy életre szóló, különleges pillanat minden szerelmespár életében. Ebben a cikkben most a legkellemetlenebb sztorikat mutatjuk be!

Lánykérés a felhők között

Ez a srác úgy döntött, hogy megkéri élete párjának a kezét, ehhez pedig mi lenne ideálisabb körülmény, mint egy romantikus kaland a magasban. Amikor azonban eljött a nagy pillanat, akkor rátört a szükség. A történet végül „hepienddel végződött”, ugyanis a lány igent mondott, és mégis csak ez volt a legfontosabb. A napot pedig így már egészen biztosan nem felejtik el.

A kosárlabdameccs, ahol egy egész szektor kereste a gyűrűt

Az alábbi eset az Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers kosárlabdameccsen történt, ahol egy férfi a találkozó egyik szünetében megvárta a megfelelő pillanatot, amikor a csókkamera rájuk téved. A férfi puszit adott a szerelmének, majd letérdelt és előhúzta a zsebéből a jegygyűrűt. A történetben itt jött a csavar: a fickó mögött egy másik rajongó alaposan elrontotta a megható pillanatot, amikor hevesen ütögetni kezdte a hátát egészen addig, míg a srác kiejtette a kezéből a méregdrága ékszert. A környéken ülő nézők perceken át a székek alatt keresték a gyűrűt, de végül ez a sztori is boldog véget ért. 

Gyűrű helyett nyalóka, igen helyett pofon

A Blue Jays és a Boston Red Sox baseball-meccsen az egyik néző úgy döntött, hogy a meccs szünete a tökéletes alkalom arra, hogy megkérje barátnője kezét. A romantikus eseményre a pár közelében ülők is hamar felfigyeltek, és filmezni kezdték őket. Feltételezve, hogy a lánykérés happy enddel zárul. A férfi letérdelt barátnője elé, aki megilletődötten várta a következő pillanatot, ám ekkor nem várt dolog történt: előhúzott a zsebéből egy fekete ékszeres dobozt, amiben egy nyalóka lapult. A piros nyalóka láttán a nő teljesen kikelt magából, felpofozta partnerét, majd leöntötte. Az nem derült ki, hogy az egész csak egy hecc volt, vagy a valódi lánykérés egyik eleme, ugyanis a pár ezután távozott a stadionból.

@whats_trending__hott Dude Proposes To His Girl With A Ring Pop In Front Of Everyone At A Baseball Game But It Didn’t Go As Planned! #fyp #funny #tiktok #joke #foryoupage #comedу #laugh #fun #meme ♬ original sound

Tengerparti romantika

Az alábbi felvételt a mexikói üdülőhelyen, Cancúnban készítették ahol egy férfi a tengerparton egy emelvényen szerette volna megkérni kedvese kezét. A lánykérés azonban nem úgy alakult, ahogy eltervezte, ugyanis elcsúszott és a tengerbe zuhant.

(Borítókép: Lánykérés. Illusztráció: Westend61/Getty)