A szerencsés utas több mint 600 ezer dollárral gazdagabban térhetett haza.

A repülőtéren való várakozás sokszor hosszadalmas és unalmas tud lenni. Pláne így van ez, ha az ember egyedül utazik valahova. Ilyenkor remek választás lehet, ha elfoglaljuk magunkat valamivel. A legtöbben filmet/sorozatot néznek, játszanak a telefonjukon, esetleg valamelyik közösségi oldalt böngészik. Egy amerikai turista ezúttal más elfoglaltságot talált magának, ami kifejezetten kifizetődőnek bizonyult. A repterek is készülnek különböző elfoglaltságokkal az utazóknak: a nevadai Harry Reid repülőtéren azt találták ki, hogy játékgépeket telepítenek a várótermekbe, hogy az emberek ezzel üthessék el az időt.

A Harry Reid nemzetközi repülőtér egy nemzetközi repülőtér a nevadai Paradise városában, és a Las Vegas környékének egyik legforgalmasabb repülőtere, így kitűnő választás volt a játékgépek telepítésére. Egy szerencsés hölgy pedig nemrég elvitte a főnyereményt:

több mint 220 millió forintnak megfelelő dollárt zsebelt be.

Ez az egyik módja annak, hogy milliomosként térjünk haza a vakációnkról – hívta fel a figyelmet a repülőtér a Facebookon, majd a Twitter-oldalukon is megosztottak egy posztot a szerencsésen járt hölgyről és az 1-es Terminálban található játékgépről.

A Harry Reid reptéren szerencsésnek lenni egyébként nem is olyan ritka dolog: egy amerikai bulvármagazin ugyanis júniusban számolt be arról, hogy valaki egy másik géppel 1,3 millió dollárt nyert.

(people)

(Borítókép: Játékgépek. Illusztráció: mbbirdy/Getty)