Már a mérkőzés előtt felfokozott volt a hangulat a Newcastle United és a Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája találkozón.

A Newcastle United szurkolói 20 év után mehettek Bajnokok Ligája meccsre a St James' Parkba. Talán a legoptimistábbak sem gondolták, hogy 4-1-re nyer kedvenc csapatuk a PSG ellen. A végeredményen kívül is történtek váratlan események az angliai találkozón. 

Több felvétel is fellelhető a közösségi média oldalakon, amelyeken a Paris Saint-Germain szurkolói rendőri kísérettel vonulnak a St James' Parkba. Eddig minden rendben is volna, hiszen ez egy bevett szokás a nagyobb számú vendégszurkolók védelmében.

A rendőri kíséret ellenére, azonban a PSG ultrái mégis összetűzésbe keveredtek a Newcastle-drukkerekkel.

A fenti videóban látható, hogy az angol szurkolók közül többen üvegekkel dobálták a francia klub szimpatizánsait, valamint vízzel locsolták őket. A francia csapat egyik szurkolója pedig látszólag teljesen indokolatlanul megtámadott egy utcán álldogáló embert.

A BL idei egyik legnehezebb csoportját kisebb meglepetésre jelenleg a Newcastle United vezeti, amely története során most először nyert legalább három góllal mérkőzést az elitosorozatban.

(Borítókép: Örömmámorban úszó Newcastle szurkoló a stadionban. Fotó: Stu Forster/Getty)