Egy hölgy a Google Street View-t böngészve jött rá arra, hogy legjobb barátnőjével csalja meg a párja.

Manapság már sok történetet hallani arról, hogy a modern technológia segítségével, buknak le csalfa férfiak és nők, de ideáig a Google Street View senki vesztét nem okozta.

Egy ismeretlen személyazonosságú férfit azonban most a népszerű szolgáltatás buktatott le. A New York Post szúrt ki egy videót, egy spanyolajkúaknak szóló, mémekben utazó TikTok-oldalon, amiben egy hölgy megosztja, hogyan buktatta le hűtlen párját. A videó már közel 10 millió megtekintésnél tart.

A felvételen hallható, hogy a férfi hűtlenségét bizonyító Google Street View felvételek mellett a megcsalt nő elmeséli, hogy miként jött rá arra, hogy párja félrelép.

@julianalima.julie #chifre #traicao #googlemaps #foryou ♬ Classic classic Mozart Ainek.(898018) - Toshihiro Iwaki

Eleinte csak arra volt kíváncsi, hogy mi látható lakhelyéből az utcaképeken, azonban a környéket böngészve kiszúrta a barátját az egyik képen, aki egy másik nővel a háta mögött biciklizett. Ezek után megjobban körbenézett a környékbeli mellékutcákban és kiderült, hogy a férfi a megcsalt nő kedvenc környékbeli randihelyére is elvitte a másik nőt.

A hátul ülő személy nem hasonlított rám, ezért követtem őket, így a Google Street View segítségével rajtakaptam a barátomat, hogy megcsal.

Teljesen összetörtem. Ráadásul egy olyan utcán mentek végig, ahova engem is szokott vinni. Mindig meglátogattuk azt a kis teret” – fogalmaz a hölgy a videóban.

Az egyik képből a nő aztán végül összerakta, hogy a harmadik fél a legjobb barátnője, így a videó feltöltése után rögtön két embertől is el kellett búcsúznia.

(New York Post)

(Borítókép: Google Street View felvételeket készítő autó. Fotó: GettyImages)