Rengeteg szülő felháborodott, miután, a matematikatanár véletlenül a Micimackó: Vér és méz című filmet vetítette le a gyerekeknek.

Egy Miamiban található általános iskolában egy tanár megengedte a diákoknak, hogy filmet válasszanak, a negyedikesek választása pedig a Micimackó: Vér és mézre esett. A film történetének középpontjában Róbert Gida áll, aki főiskolára megy, és otthagyja régi barátait, Micimackót és Malackát, akik ezért véres bosszúba kezdenek és egyetemista lányokat vadásznak le.

A CBS beszámolója szerint a tanár nem ismerte a film tartalmát, így csak a film vetítése közben vette észre, hogy milyen borzalmas jeleneteket tartalmaz a horror és akkor állította le a vetítést.

A szülők felháborodtak a történteken és nem értik, hogy a tanár miért játszott le egy olyan filmet a gyerekeknek, aminek nem ismerte tartalmát és nem ellenőrizte le, hogy alkalmas-e a korosztály számára. Michelle Diaz, két ikerfiú édesanyja kijelentette, hogy mindkét fia megrendült az esettől.

Az iskola vezetése bocsánatot kért a történtek miatt és megígérte, hogy intézkedéseket tesznek annak érdekében, hogy a jövőben ne ismétlődhessen meg ilyen eset. Az érintett diákokat pedig szakemberek figyelik és pszichológiai támogatást nyújtanak azoknak, akik rászorulnak.

(CBS)

(Borítókép: Micimackó átveszi hollywoodi csillagát. Fotó:GettyImages)