Ön is hallott már a swinger klubokról, ahol a szokásosnál vadabb kalandok várnak az arra vágyó párokra? Bár sokan furcsának tartják, egyre többen keresik fel ezeket a helyeket a párjukkal, hogy megfűszerezzék a kapcsolatukat. Egy bátor hölgy, aki már járt ilyen klubban, megosztotta az őszinte véleményét és a tapasztalatait.

Számos tapasztalatot szerzett, majd úgy gondolta, hogy a követőivel is megossza a Swinger-klubokban szerzett élményeit Veronika. A TikTokker elmondása szerint ellenére annak, amit az emberek az ilyen helyekről gondolnak, azok sokkal inkább szólnak a közösségről és a közös élményekről, mintsem arról, hogy mindenki mindenkit elcsábítson.

„Olyan, mint egy normál bulizós este, csak kevesebb ruhában” – mondta. Bár az első alkalommal ő és a párja inkább csak megfigyelők voltak, az élmény így is felejthetetlen maradt a számukra.

Beismerem, azért másokat meglestünk a klub privát szekciójában. Az tényleg olyan volt, mintha valami pornóforgatásba csöppentünk volna

– tette hozzá mosolyogva.

Ki mer ide belépni?

Sokan félnek az ilyen helyektől, mert nem érzik magukat elég vonzónak vagy nem tudják, milyen ruhában kellene megjelenniük. Veronika szerint ezeken nem érdemes aggódni, ugyanis mindenféle testalkatú és stílusú vendég megjelenik a Swinger klubokban. Az ápoltság és az alkalomhoz illő öltözet azonban kiemelten fontos.

„A siker kulcsa a nyitottság, kíváncsiság, bizalom és az őszinte kommunikáció” – hangsúlyozta Veronika. Fontos, hogy mindkét résztvevő jelen akarjon lenni és élvezni az együttlétet. 

Ha valaki másnak a párodra fáj a foga, te magad is értékesebbnek látod majd őt!

– mutatott rá Veronika, aki állítását azzal magyarázta, hogy a swinger élmény révén új nézőpontból ismerhetjük meg a társunkat.

Mi a titok a nyitott párkapcsolatban?

Az egyre növekvő számú nyitott kapcsolatok népszerűségét látva sokan felteszik a kérdést, hogy mégis hogyan lehet ezt hosszú távon fenntartani. Veronika és párja titka egyszerű:

Bármi történjék is, ti legyetek az elsők egymásnak”

— hívta fel a figyelmet. Elárulta, hogy bár ők is „kacsintgatnak” ide-oda, ezek a kalandok csak a szexuális ösztönöket elégítik ki, nem érzelmi köteléket jelentenek.

(Noizz)

(Borítókép: egy nő az asztal alatt flörtöl egy férfival. Illusztráció: Getty Images)