Luis Díaz édesapját már több mint 24 órája rabolták el.

Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársának édesapját és édesanyját vasárnap hajnalban rabolták el egy motoros banda tagjai a kolumbiai Barrancasban. A kolumbiai válogatott játékos édesanyját viszonylag hamar megtalálták és kiszabadították, azonban az apja továbbra sem került elő. Márpedig hasonló esetekben az idő kulcsfontosságú tényező. Vasárnap délután megjelentek olyan hírek, hogy egy tűzharc során a futballista apját is kiszabadították, ám ezeket végül egyetlen hivatalos forrás sem erősítette meg.

Mivel 24 órával a történtek után Luis Díaz apjáról továbbra sem tudni semmit, ezért a rendőrség – Díazzal együttműködve – hatalmas összegű, 

200 millió pesós (körülbelül 18 millió forintos) nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki érdemi információval tud szolgálni az elrabolt férfi hollétéről – számolt be a mindig jól értesült Fabrizio Romano.

Luis Díaz természetesen nem lépett pályára a Liverpool legutóbbi mérkőzésén, amelyen többek között Szoboszlai Dominik két gólpasszával nyertek a vörösök 3-0-ra a Nottingham Forest ellen. A szélső közösségi oldalait ellepték a támogató üzenetek, a rivális csapatok szurkolói is egy emberként támogatják Díazt és szurkolnak a pozitív végkimenetelért. 

(origo)

(Borítókép: Luis Díaz. Fotó: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty)