Harry herceg és Meghan Markle évek óta nem vesz részt a királyi karácsonyi eseményeken. Egy királyi szakértő szerint a mostani meghívásuk sem tenne jót a családon belüli kapcsolataiknak.

Felröppentek olyan pletykák, hogy Sussexék idén meghívást kaphatnak az ünnepekre, ám Jennie Bond királyi szakértő szerint ez nem tenne jót a családi kapcsolatoknak – főleg, hogy Vilmos herceg és Katalin még mindig nem áll szóba a párral – írja a Marie Claire.

Nem tudom elképzelni, hogy zűrzavar nélkül miképp tudná Károly meghívni Harryt és Meghant.

Ez felbosszantaná Vilmost és Katalint, akik feltehetően nem vennének részt a fogadáson. Szóval nem hiszem, hogy meghívják őket karácsonyra” – fogalmazott a szakértő.

A pletykák azért keltet szárnyra, mert Harry felhívta édesapját 75. születésnapja alkalmából és a bennfentesek szerint olyan jól sikerült a beszélgetés, hogy megnyílt az esély a békülésre. Azonban a telefonbeszélgetés csak Harry, a királyhoz fűződő viszonyát javította, de nem segítette kapcsolatát a testvérével.

Az érzelmek túlságosan hevesek a testvérek között. Vilmos elzárkózott a megbékélés gondolatától, és egyszerűen továbblépett.

Valószínűleg ez az ő megküzdési mechanizmusa, ahogy Harry is állította, miszerint a Diána halála utáni első években is minden érzését elnyomta a gyászban” – vélekedett Jennie Bond, aki összességében még korainak tartaná Harry és Meghan meghívását a karácsonyi fogadásra.

(Marie Claire)

(Borítókép: Harry és Vilmos herceg. Fotó: GettyImages)