A rajongók hiába várják, hogy a királyi család életét megfilmesítő sorozatban bemutassák Harry és Meghan szerelmét, illetve a hírhedt kilépésüket. A széria készítői azt is elmondták, miért döntöttek így.

A korona rajongói alig várják, hogy a 6. éved második felvonásában tanúi legyenek Katalin és Vilmos (Meg Bellamy és Ed McVey) szerelmének, azonban akik Harryékre várnak, azok számára van egy rossz hírünk, ugyanis a széria készítői többször is elmondták, hogy Sussexék botrányai nem lesznek benne a szériában – írja a Marie Claire UK.

A korona alkotója, Peter Morgan bevezetett egy „20 éves szabályt”, aminek értelmében a sorozat a 2000-es évek elején véget fog érni, így nem láthatjuk a fiatalabb herceg szerelmi történetét az szériában.

„Az idő múlásával sokkal érdekesebbé válik a karakter. Meghan és Harry az útjuk közepén járnak, és nem tudom, hogy mi az ő sorsuk, vagy hogyan fog végződni. (…) Sokkal szívesebben írok olyan dolgokról, amelyek legalább 20 évvel ezelőtt történtek. Van a fejemben egyfajta 20 éves szabály. Ez elég idő és elég távolság ahhoz, hogy valamit igazán megértsek, hogy felfogjam a szerepét, a helyzetét, a jelentőségét” – nyilatkozta Peter Morgan.

Az alkotó szerint azonban nem kell csüggednie a rajongóknak, ugyanis rengeteg Harry herceg történetére hasonlító esemény volt már a királyi családban, amik izgalmasak lehetnek a nézőknek.

(Marie Claire UK)

(Borítókép: Harry herceg és Meghan Markle. Fotó: GettyImages)