Kevés fontosabb esemény van a nemzetközi labdarúgásban, mint egy Európa-bajnokság. Természetesen a kontinensviadal sorsolása is kiemelt esemény, ugyanis teljes országok követik nyomon, hogy nemzeti válogatottjuk milyen ellenfelekkel kell össze mérje tudását. Nos, valaki mégis úgy gondolta, hogy jó lenne kicsit beletrollkodni a 2024-es Eb sorsolásába.

A szombati labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak sorsolása közben, amikor kihúzták a magyar válogatott négyesébe tartozó Svájcot, vagy éppen Szerbiát, furcsa, pornófilmből származó hangokat lehetett hallani a teremben. Utólag derült ki, hogy egy népszerű angol humorista, Daniel Jarvis volt a bűnös – számolt be a Sportal

A sorsolást vezető személy, az UEFA főtitkárhelyettese, Giorgio Marchetti fel is figyelt a zajra, amit így kommentált: 

Valami hallatszódik...na, most vége is lett.

A kérdéses, pornófilmekre emlékeztető hangok mellesleg éppen a magyar válogatott csoportjának, az „A” jelű kvartett beosztásának ismertetése közben hangzottak fel – éppen Svájcnak kerestek csoportot a szervezők. 

Az angol humorista, Daniel Jarvis nem sokkal később megosztott egy videót a Twitterren. Ebből kiderült, hogy valaki a helyszínen elrejtett egy telefont, aminek csengőhangként volt beállítva a kellemetlen felvétel, így a humoristának nem volt más dolga, mint tárcsázni a megfelelő számot.

A magyar válogatott végül Németországot, Skóciát és Svájcot kapta a saját csoportjába, mint ellenfél, így az ő testükön keresztül kell túljutnunk, ha szeretnénk szerepelni az egyenes kieséses szakaszba.

(Borítókép: A 2024-es Európa-bajnokság sorsolása. Fotó: Marvin Ibo Guengoer - GES Sportf/Getty)