Tartják a hagyományokat a brit királyi család tagjai és idén is elkészítették és meg is osztották közösségi oldalaikon az ünnepi üdvőzlőlapjaikat. III. Károly az eleganciára helyezte a hangsúlyt, Vilmos hercegék pedig lazábbra vették a karácsonyi fotózást.

Már jó ideje minden évben elkészítik üdvőzlőlapjaikat a brit királyi család tagjai és már az ünnepek előtt megmutatják azokat. Ezt a hagyományt idén sem törte meg a világ leghíresebb családja.

A brit uralkodó, III. Károly király egy nagyon elegáns változatot választott az idei karácsony és újév ünneplésére. A lapon tömören boldog karácsonyt és kellemes újévet kívánnak, a kártya jobb oldalán pedig a májusi koronázáson készült fotót látható, ahol Kamilla királynéval az oldalán áll az uralkodó.

A mostani üdvőzlőlap stílusában nagyon hasonlít a 2022-ben készülthöz.

A walesi herceg, Vilmos és családja ezzel szemben egy nagyon laza fotót készített az ünnepek alkalmára. A család egy egyszerű háttér előtt készült képet tett az üdvözlőlapokra, amin a család tagjai farmernadrágban és fehér ingben pózolnak. A fotón természetesen nem csak a hercegi pár, Vilmos és Katalin szerepelnek, hanem a három gyermekük is.

Volt, amikor a királyi pár sem választott ennyire elegáns képet:

(Borítókép: III. Károly. Fotó: GettyImages)