Az első Télapu filmet 1994-ben mutatták be, így immár 29 éves, ami azt jelenti, hogy jónéhány szereplő sokat öregedett a szerep óta. David Krumholtz közülük is kiemelkedik.

A Télapu igazi karácsonyi klasszikussá vált 1994 óta. A film kapott két folytatást, sőt jelenleg a Disney+ streamingplatformon már a második évadot is leadták a trilógia folytatásaként elkészült sorozatból. A filmtrilógiáról elsőre mindenkinek Tim Allen juthat eszébe, aki már befutott sztár volt 1994-ben is, és ez nem sokat változott azóta sem. Sokat változott viszont 29 év alatt egyik manót, Bernardot alakító David Krumholtz. Alább látható róla egy rövid részlet, hogyan nézett ki a főmanó a filmben. 

A főmanót alakító Krumholtz az első rész idején még csak 16 éves volt, manapság pedig bármikor elsétálnánk mellett az utcán.

A tündéri manó kinézetet hátra hagyó művésznek Hollywoodba sajnos nem sikerült igazán betörnie, ám a mai napig színészként dolgozik, főként sorozatokban tűnik fel kisebb szerepekben.

Akárcsak a Télapuk című sorozat első évadában, ahol visszatért ikonikus szerepébe, és újra Bernard bőrébe bújt. Az első forgatási napokon újra belebújt a régi jelmezébe, ugyanabba, amelyik a Télapu 2-ben volt rajta és ismét kitűnőt alakított a szerepben. A második évadban ugyan Bernard már nem tűnik fel, de Tim Allen télapója továbbra is keresi az utódját. 

(instyle)

(Borítókép: David Krumholtz. Fotó: Alessandro Levati/Getty)