22 éves lány több mint 20 operációval és extrém testmódosításokkal házimacska szerűvé változtatta meg kinézetét, most pedig macskafarkat is szeretne.

Tetoválások, piercingek és különleges implantátumok. Ez jellemzi Chiara Dell'Abate-ot, vagyis a közösségi oldalakon Aydin Mod néven ismert fiatal lányt, aki úgy döntött, hogy nem elégszik meg a hagyományos testmódosító eljárásokkal. Minden vágya, hogy minél inkább hasonlítson egy házimacskára. Eddig több mint 20 operáción esett át, amelyek során szarvakkal, villás nyelvvel, számos orrlyukkal és különleges implantátumokkal módosította testét.

Aydin Mod, aki korábban még csak tervezgette élete és kinézete megváltoztatását, mára már szinte felismerhetetlen. Dekoltázsán, hátán, arcán hatalmas tetoválások, és a szemeit is megműtette már, hogy még inkább hasonlítsanak egy macska szemére. A fogait is hegyesebbé szeretné alakítani, illetve elmondása szerint már csak egy igazi macskafark hiányzik, hogy teljes legyen a transzformáció.

A közösségi oldalakon már százezrek követik őrült átalakulását, bár sokan nem értik, miért választotta ezt az utat. Aydin azonban egyértelműen kijelenti: nem akar rajzfilmfigura lenni, inkább valami egyedit, saját magát kívánja megvalósítani.

A testmódosítás felszabadít, hogy hű maradjak önmagamhoz. Ettől érzem jól magam a bőrömben!” 

– mondja büszkén.

@aydinmod

Abilità notevoli

♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Az emberek reakciói vegyesek, sokan csodálják őrült bátorságát és elkötelezettségét, míg mások elfogadhatatlannak tartják a testük ilyen szélsőséges módosítását. Chiara - vagyis Aydin - azonban nem törődik a negatív véleményekkel. Számára az a legfontosabb, hogy önmagával elégedett legyen.

(Borítókép: Aydin Mod néven ismert fiatal lány. Fotó: YouTube)