Pacquiao és Mayweather, ismét megmérettetik erejüket egy látványos, emlékezetes visszavágón.

Akkorát szólt a bejelentés, mintha maga a gong csendült volna meg! Kilenc évvel a történelmi ütközet után, ahol a boxtörténelem két legendája, Manny Pacquiao és Floyd Mayweather már egyszer összemérték erejüket, most újra ringbe szállnak.

A két szuperklasszis, akik már a kesztyűt a szögbe akasztották, 2024-ben Japánban adnak egymásnak randevút egy látványos visszavágóra.

Szilveszterkor robbant a bombahír: a boxtörténelem legnagyobb bevételét hozó meccsét ismét megrendezik. Bár a 2015-ös első összecsapásuk nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – sokan úgy vélik, az összecsapás legalább öt évet késett, és Pacquiao már nem a csúcsformájában lépett szorítóba –, a jegyeladások rekordokat döntöttek, és most is hasonló sikerre számítanak a szervezők.

A két veterán bokszoló mostanra már a sportág nagykövetei, így a visszavágó inkább kiállítás vagy nosztalgiagála lesz, mintsem vérre menő összecsapás. De ne tévesszen meg senkit: a ringben még mindig ott lesz a két harcos szellem, és a promóterek szerint a bevétel is hatalmas lesz, hiszen a nézők kíváncsiak, hogy a két legenda hogyan állja meg a helyét évekkel a profi karrierjük lezárása után.

Bár Mayweather defenzív stílusa nem mindenki kedvence volt, és az első meccs után fütyülés fogadta, most ismét lehetősége nyílik megmutatni, miért tartják őt a ring mestereként. Pacquiao sebességének csökkenése ellenére is, a filippínó harcosra jellemző elszántsággal és tűzzel készül. A visszavágó így minden bizonnyal látványos lesz, és újra milliókat vonz majd a képernyők elé.

(Borítókép: Pacquiao és Mayweather mérkőzésén készült. Fotó: Getty Images)