A legendás Ricky Hatton megelégelte, hogy a Dancing On Ice műsorvezetője, Stephen Mulhern viccet csinál belőle, így nemes egyszerűséggel kiütötte őt.

Jelenleg fut az Egyesült Királyságban a Dancing On Ice műsora, ami nagyban hasonlít a magyar Dancing with the Stars-hoz, annyi különbséggel, hogy itt a hírességeknek jégtánc koreográfiát kell bemutatniuk. Ennek a műsornak az egyik versenyzője volt a legendás bokszoló, Ricky Hatton, aki profi karrierjét 45 győzelemmel és mindössze 3 vereséggel zárta, amiket pedig Floyd Mayweathertől, Manny Pacquiaotól és Vyacheslav Senchenktól szenvedett el.

Ennek a karriernek a tudatában kijelenthető, hogy a legtöbb ember valószínűleg igyekezne Ricky Hatton kedvében járni, ha szemtől szembe találja magát vele. Stephen Mulhern, a Dancing On Ice egyik műsorvezetője azonban nem tartozik a legtöbb ember közé. A humorista úgy érzete, hogy jó ötlet, ha felpiszkálja a bokszolót az egyik jelenet során és arra kérte Hattont, hogy tartsa a magasba és lógassa le a mikrofont, mintha egy bokszmérkőzést konferálna fel, ami után nem engedte a bokszolónak, hogy leengedje a kezét, ami láthatóan frusztrálta Hattont.

Csak üsd meg kérlek

– mondta a másik műsorvezető, Holly Willoughby, viccből, akit szintén kezdett idegesíteni Mulhern gyerekessége. A bokszoló viszont komolyan vette a kijelentést és egy ütéssel véget vetett Mulhern jókedvének.

@goss.ie Fans were left in hysterics when boxer Ricky Hatton punched host Stephen Mulhern on Sunday night’s episode of #DancingOnIce ♬ original sound - Goss.ie

A  The Sun  beszámolója szerint a bokszoló egyébként a műsorban a Rocky-film főcímdalára fekvőzött a jégen, majd a bokszból ellopott mozdulatokkal mutatta meg tudását táncpartnerével, Robin Johnstone-nal. A produkciója azonban nem győzte meg a zsűriket és a ranglista alján találta magát az este végére. Komoly bátorságról tettek tanúbizonyságot a zsűrik, akik az ütés után is lemerték pontozni a bokszolót.

(The Sun)

(Borítókép: Ricky Hatton. Fotó: GettyImages.)