Mélyen megbánta a Playboy-villában töltött éveit Kendra Wilkinson, aki 19 évesen szegődött Hugh Hefner sajtómágnás mellé. Összesen öt évet élt az egyik barátnőjeként, ám nemrég elárulta: ha tehetné, mindent visszacsinálna.

Kendra Wilkinsonra a 78. születésnapi partiján, 2004-ben figyelt fel Hugh Hefner. Az akkor 19 éves fiatal nő testfestett meztelen előadóként érkezett az ünnepségre, majd az ott készült fotókat visszanézve Hefner felfigyelt a lányra. Röviddel ezután találkoztak, a néhai sajtómágnás pedig megkérte Wilkinsont, hogy legyen az egyik barátnője, majd a Playboy-villába költöztette őt. Egy évvel később indult a Hefner barátnőinek életét bemutató valóságshow, A Playboy villa lányai, amelyben a legfiatalabb lakóként központi szerepe volt. Az alábbi videóban 4:06-tól mutatják be őt a sorozat debütáló epizódjában.

Tényleg mélyen megbántam... mélyen

– kezdte egy interjúban Kendra Wilkinson. „Depresszióval küzdöttem előtte és a villában is. Sokat ittam. A bulizás miatt voltam ott, oké, legyünk őszinték. Nem azért voltam ott, hogy Hugh Hefner a barátom legyen” – árulta el, hozzátéve: a villában szerzett tapasztalatai miatt elveszítette az önbecsülését. Az életében a szex vette át a főszerepet, és emiatt elkezdett kételkedni önmagában. „Utáltam a melleimet, a testemet, az arcom. Eljutottam arra a pontra, amikor elkezdtem utálni magam” – mondta. A villát végül 2009-ben hagyta el, miután találkozott későbbi férjével, Hank Baskett amerikaifutball-játékossal, akitől két gyereke született. Egészen 2018-ig éltek házasságban, időközben Wilkinson saját valóságshow-t is indított Kendra címen.

Bár a villában eltöltött idő óta 20 év eltelt, Wilkinson csak nemrég kezdte feldolgozni a villában elszenvedett károkat. Néhány hónappal ezelőtt például szörnyű pánikrohamot kapott, majd kórházba került. A rohamot a depressziójára vezették vissza, saját elmondása szerint nem érezte elég erősnek magát ahhoz, hogy tovább éljen. Az évek során a családjától is elhidegült, az édesanyjával és sok közeli barátjával is megszakította a kapcsolatot. A lelki állapotán mára ugyan sokat segített a terápia, bizonyos kérdésekre azonban a mai napig keresi a válaszokat.

„Miért szexeltem Hugh Hefnerrel abban a korban? Miért tettem ezt? Miért mentem egyáltalán a villába? Miért kaptam nagy melleket? Miért lettem szexszimbólum? Miért szőkítettem ki a hajam? Miért tettem ezt magammal? Miért tettem?” – sorolta a benne lévő kérdéseket egy interjúban, amelyben elmondta: kötelességének érzi, hogy segítsen másokon, akik hozzá hasonlóan küszködnek. Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy neki is bőven lesznek még nehéz napjai.

Ez valami, ami veled marad az életed során, csak meg kell tanulni vele dolgozni és elfogadni. Most megvan az erőm, amire szükségem van ahhoz, hogy legyőzzem a depressziómat.

(People)

(Borítókép: Kendra Wilkinson. Fotó: Getty Images)