Sokan csak vágyakoznak egy olyan kapcsolatra, ahol a szeretet és gondoskodás anyagi javakkal is párosul. Dani és Kara története éppen ilyen, egy különleges kapcsolat, ami talán még a saját képzeletünket is felülmúlja.

Kara Miller, egy 36 éves nő, aki az élet újabb kihívásaira vágyott válása után, igazi sugar mommyként élvezi az életet. Nem kellett sok idő, és a Bumble társkeresőn rátalált Danielre, aki bár fiatalabb nála, de azonnal elvarázsolta őt.

Az idősebb nő nem rejti véka alá, mennyire szereti a férfiakat kényeztetni. 

Szeretek a férfiakkal foglalkozni

– nyilatkozta a NeedToKnow.co.uk-nak. Ez a különleges szeretet nyilvánul meg abban is, hogy Kara bármit megtesz azért, hogy Daniel boldog legyen. Legyen szó drága ajándékokról vagy pénzbeli támogatásról, Kara mindent fizet.

Legutóbb Daniel egy használt BMW-t kapott, amelynek értéke több mint 5 millió forint. Sokan felteszik a kérdést, honnan van ennyi pénze Karának? Nos, a válasz egyszerű: Kara az Instagramon több tízezer követővel rendelkezik, YouTube-csatornája van, és az OnlyFans-en is aktív, ahol Daniel társaságában készült tartalmait is megosztja.

Kara munkásságát természetesen nem mindenki fogadja el. Azonban ő határozottan áll a dolgokhoz: 

„Az emberek elítélnek azért, aki vagyok, de őszintén szólva már nem érdekel. Próbálom megmutatni, hogy a nők tökéletesen képesek gondoskodni a férfiakról. Vagy elfogadják, vagy nem.”

(Borítókép: Kara Miller és párja. Fotó: YouTube)