Túl korán kezdte el használni új városában a társkereső appot a játékos, de csapata remekül oldotta meg a kínos helyzetet.

David Farrance amerikai hokis a Toronto Marlies csapatából a német hokiligában szereplő ERC Ingolstadthoz szegődött. A játékos már megérkezett a német városba, de csapata még titokban akarta tartani az új igazolást, ezért nem jelentették be a játékost, aki azonban bejelentkezett egy online társkereső oldalon, a Tinderen, ami egyik funkciója, hogy az ismerkedni vágyó férfi vagy nő néhány kilométeres körzetéből ajánl lehetséges partnereket.

Új vagyok Németországban. ERC Ingolstadt

– ez volt olvasható a 24 éves jégkorongozó profiljában, szúrta ki a Bors.

A kiszivárgott fotó miatt a hokis új csapata kényszerhelyzetbe került, de a német sajtósok megoldották a kínos helyzetet és frappánsan az „It’s a Match!” felkiáltással jelentették be a játékost, amit köztudottan a Tinder alkalmazás szokott kiírni, ha két egymásnak szimpatikus társkereső egymásra talál.

A társkereső jégkorongozó, egyébként korábban a világ legrangosabb hokiligájában, az észak-amerikai NHL-ben is játszott, a Nashville Predators színeiben.

(Bors)

(Borítókép: Tinder. Fotó: GettyImages)